/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Alarm për bombë në Shkup, ndërpritet qarkullimi rrugor
Maqedoni, Slider

Alarm për bombë në Shkup, ndërpritet qarkullimi rrugor

Alarm për bombë në rrugën Aradhat Partizane. Policia ka ndërprerë qarkullimin rrugor në Kisha deri te Rruga Franklin Ruzvelt.

Në vendngjarja ka një numër të madh forcash policore. Alsat mëson nga burimet e tij se ekipet e kriminalistikës dhe çmontimit kanë dalë në vendngjarje. Besohet se b omba sipas alarmit është vendour në afërsi të fakultetit të Makinerisë.

September 17, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres