/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
A përfaqësojnë diçka partitë shqiptare kur këta dy vendosin për fatin e të gjithëve?!
Opinion, Slider

A përfaqësojnë diçka partitë shqiptare kur këta dy vendosin për fatin e të gjithëve?!

A përfaqësojnë diçka partitë shqiptare kur këta dy vendosin për fatin e të gjithëve?!

Me këtë takim u shkel marrëveshja e aplikuar nga bashkësia ndërkombëtare për takime 4 palëshe siç ishte në takimet e Përzhinës apo Shkupit, 6 vite më parë, por edhe me Marrëveshjen e skaduar të Ohrit.

Partitë shqiptare i lejuan këtë komoditet, duke e vetpërjashtuar veten!

Dyshja e sotme qenka marrë vesh për shtyrjen e regjistrimit e për pazarllëqe tjera me ligje e kusuritje të panjohura.

Në çfarë cilësie dhe mandati, Zaevi sot në telefon paska informu BDI dhe BESEN, ndërsa të mërkurën do ta informoj edhe ASH-AAA, kur ai vet tha takim liderësh i dy forcave më të mëdha.

Një Zot e di se çka janë marrë vesh në prapaskenë!
Naser Pajaziti-gazetar

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158847267475306&id=617970305

March 29, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres