Wednesday, March 29, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeKosovëA paguhen “mjekroshat”? Ja çfarë thotë hoxha

A paguhen “mjekroshat”? Ja çfarë thotë hoxha

Sa larg mund të shkojë injoranca e njeriut! Akoma ka të tillë që thonë “muslimanet (gratë) paguhen që të mbulohen”. Injoranca e tyre edhe çmimore ka fiksuar në kokat e tyre. Tregojnë se çmimet varojnë nga 300€ deri 500€ në muaj.
Po a e dini sa lehtë është ta vërtetoni a paguhen a jo?! Ju duhet vetëm t’ua ofroni të njëjtin çmim për tu zbuluar dhe do e kuptoni të vërtetën nga reagimi i tyre. E nëse nuk pranojnë provoni edhe me 10fishin e çmimit që kinse po marrin. Nëse as këtë ofertë nuk e pranojnë, atëherë së paku ju pranoni se jeni të privuar ta kuptoni që dashuria ndaj Krijuesit tejkalon çdo dashuri tjetër. Nënshtrimi ndaj Krijuesit në fakt është çlirim. Njeriu i lirë është vetëm ai, i cili është nënshtruar Krijuesit të gjithësisë. Dhe asnjë tjetër.
Por çfarë të bëjmë ne nëse ju nuk arrini dot ta kuptoni këtë? Asgjë… përveç të lutemi për ju.

ENIS RAMA

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments