/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës
Maqedoni, Slider

Shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator i Energjetikës ka vendosue çmime të reja të derivateve të naftës.

Çmimet me pakicë të dizelit EURODIZEL (D-E V) dhe të Vajit ekstra të lehtë për amvisëri (EL-1) nga mesnata shtrenjtohen për 0,50 denarë për litër, ndërsa e çmimet e benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 mbetet i pandryshuar.

Me këto ndryshime, çmimi i ri i EURODIZEL (D-E V) do të jetë 62,00, ndërsa i Vajit ekstra të lehtë për amvisëri (EL-1) 52,00 denarë për një litër.

Një litër i EUROSUPER BS-95 edhe më tutje do të shitet për 69,50,ndërsa EUROSUPER BS-98 për 71,50 denarë.

Për 1,163 denarë rritet çmimi i mazutit M-1 NS dhe një kilogram do të kushtojë 35,343 denarë.

August 5, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres