/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ramis Merko uron Kurban Bajramin
Qyteti, Slider

Ramis Merko uron Kurban Bajramin

Të nderuar qytetarë,
Në emrin tim personal dhe në emër të Komunës së Strugës, të gjithë pjesëtarëve të besimit Islam ua uroj festën e madhe të Kurban Bajramit.
Në këtë ditë të shënuar dhe kaq të rëndësishme le të mbizotërojë paqja, toleranca, solidariteti, humanizmi, shëndeti, begatia dhe harmonia në familjet tuaja e më gjërë.
Zoti u bekoftë kudo që ndodheni dhe e festoni.
Na qoftë gëzuar festa e Kurban Bajramit.
Me respekt, Dr. Ramiz Merko.

Почитувани граѓани,
Во мое лично име и во име на Општина Струга, на сите припадници на Исламската вера им го честитам големиот празник Курбан Бајрам.
На овој означен и многу значаен ден, во вашите семејства и пошироко нека преовладува мирот, толеранцијата, солидарноста, хуманоста, благосостојбата и хармонијата.
Господ нека ве благослови каде и да го славите.
Нека ни биде среќен Курбан Бајрам.
Со почит, Др. Рамиз Мерко.

August 11, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres