Mrekulli: Egzon Rexha, sportisti shqiptar i cili mposhti kancerin dhe sot shpallet kampion në sportin e bodybuilding (FOTO)
Rajoni, Slider, Sport

Mrekulli: Egzon Rexha, sportisti shqiptar i cili mposhti kancerin dhe sot shpallet kampion në sportin e bodybuilding (FOTO)

Mboshti kancerin sot kampion në sportin e bodybuilding.
Egzon Rexha, sportisti shqiptar nga qyteti i Mitrovicës sot ka triumfuar në kampionatin e Kosovës në Bodybuilding duke arritur një sukses jashtëzakonisht të madh,informon Struga Ekspres.

Mirëpo historia e këtij djaloshi ēshtë gjithashtu e jashtzakonshme, para disa viteve ai vuante nga nje sëmundje e rëndë, të cilën për fat të mirë e kishte tejkaluar duke e mposhtur këtë sëmundje vdekjeprurëse.
Fotot më poshtë dëshmojnë se si dukej gjendja shêndetësore e Egzonit.

Vullneti i madh dhe pasioni i madh për këtë sport nuk e ndalën në asnjë moment këtë qe sot mundi dhe sakfrifica për mbijetesë ju shperblye duke u shpallur kampion i Kosovës në sportin e BODYBUILDING.

Egzoni për Mitro Sport është shprehur se kjo është një ndjenjë e papershkrueshme dhe një ëndërr e realizuar e tij.

(Struga Ekspres)

April 13, 2019

Struga Ekspres