/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Lirohet çmimi i naftës dhe benzinës
Maqedoni, Slider

Lirohet çmimi i naftës dhe benzinës

Nga sonte në mesnatë derivatet e naftës do të shiten më çmime më të lira, kështu vendosi sot Komisioni Rregullatorë për Energjetikë. Benzina Euro-Super BS-95 dhe Euro Super BS-98 do të lirohen për gjysmë denari derisa Dizeli për një denar.

Kështu që Euro Super BS – 95 do të shitet për 67.50 denarë për litër, Euro Super BS-98 do të shitet 69.50 denarë për litër dhe euro Dizeli 60 denarë për litër.

January 27, 2020

Struga Ekspres