/div>
Loris
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Borë në Strazhë, Mavrovë dhe Kodrën e Diellit
Maqedoni, Slider

Borë në Strazhë, Mavrovë dhe Kodrën e Diellit

Reshje të borës këtë mëngjes ka në Strazhë, Mavrovë dhe Kodrën e Diellit, njofton ndërmarrja publike “Rrugët e Maqedonisë së Veriut”.

Në rrugët e tjera në të gjithë vendin, komunikacioni zhvillohet në rrugë të lagështa.

Nga NP “Rrugët e Maqedonisë së Veriut” apelojunë për vozitje të kujdesshme dhe përshtatshmëri të shpejtësisë sipas kushteve në rrugë.

January 27, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres