Kjo është kompania e re zvicerane e udhëhequr nga strugani Ditmir Shaqiri (FOTO)
Qyteti, Slider

Kjo është kompania e re zvicerane e udhëhequr nga strugani Ditmir Shaqiri (FOTO)

Profirmus në Zvicer ju ofron shumë me qëllim të plotësimit të nevojave tuaja momentale private ose përmirësimin e kushteve të jetesës.

Dëshironi të merrni një kredi në Zvicer? Dëshironi që të bleni veturë, banesë, të bleni një lokal apo të investoni në ndonjë sektor, atëherë mos hezitoni aspak, sepse ju mund të merrni një kredi ne Zvicer me kushte shumë të mira dhe të përshtatshme.

ProFirmus menaxhon kompanitë dhe bên kontabilitetin e tyre. Taksat per kompanitë dhe personave privat. (Steuer)
Sigurime private dhe per kompani.
Kredite per kompani dhe personave privat
Hypothek dhe menaxhon banesat (Verwaltung)
Në Maqedoni kujdeset për kengetarët e famshëm si, nëpër dasma dhe per koncerte.
Pronar: Ditmir Shaqiri-Zvicër
Tel: +41 79 151 00 00

Profirmus, një kompani e madhe për një familje të madhe dhe të shëndoshë!

September 13, 2018

Struga Ekspres