/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Këngëtaret pa talent dhe me një gjethe fiku, fitojnë mijëra euro për një natë
Showbiz, Slider, Uncategorized

Këngëtaret pa talent dhe me një gjethe fiku, fitojnë mijëra euro për një natë

Është bërë në modë që nëse nuk ke nje zë të bukur atehërë lirisht dil gjysëm lakuriqe ose vetëm me një gjethe fiku që të kesh një karrierë të suksesshme.

Kështu mendojnë dhe veprojnë një pjesë e mire e ”kengetareve” tona të cilat perveç prapanicës dhe bukurisë së tyre, nuk kanë asgje të perbashkët me zërin e bukur dhe artin e vërtetë shqiptar.

Të tundësh dhe te shkundësh vithet,ky është banaliteti më i madh që shikojmë cdo dite nëpër ekranet shqiptare ”kë ngetaret” tona të ”suksesshme”.

Po cfarë mesazhi na japin ne ato?Po femijëve tanë?

Po ku ka ngelur e ardhmja e muzikës shqiptare, kur soji i këtyre ”këngëtareve” ,shtohet dita dites.

Këto këngëtare lakuriqe fitojnë më shumë terren dhe para në skenën shqiptare!

A duhet të krijohen institucionet që të kontrollojnë këtë masakër që i behet muzikëss shqiptare apo duam ne si shoqëri te shohim këto lakuriqe !? (Struga Ekspres)

y1y2y3

September 18, 2019

Struga Ekspres