Ja çfarë thonë nga policia pas dy aksidenteve tragjike në Mislleshovë dhe Gorencë, ku humbën jetën dy të rinjë
Maqedoni, Slider

Ja çfarë thonë nga policia pas dy aksidenteve tragjike në Mislleshovë dhe Gorencë, ku humbën jetën dy të rinjë

Nga SPB Ohër thonë se çdo ditë po rriten fatkeqësitë nga aksidentet në komunikacion. Një nga arsyet për aksidentet është vozitja me shpejtësi më të madhe se ajo e lejueshme ose për shkak personave nën ndikimin e alkoolit, dhe pastaj mos respektimi i rregullave të komunikacionit.

Dje në mbrëmje në rrugën Podmoll-Kërçovë në Gorenc, ka humbur jetën një 40 vjeçar nga Mesheishta. Nga policia thonë se po në të njëjtin drejtim para dy ditësh në një aksident pranë fshatit Misleshovë, një person humbi jetën dhe pesë prej tyre përfunduan në spital.

Nga SPB Ohër thonë se edhe përkundër fushatës për siguri, kultura në komunikacion ende është e ulët.

November 8, 2018

Struga Ekspres