/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Gold AG: Nëse ka nevojë edhe veshkën e jap për nënën (VIDEO)
Showbiz, Slider

Gold AG: Nëse ka nevojë edhe veshkën e jap për nënën (VIDEO)

Ariani foli për nënën i cili i tha fjalët me të mira dhe tejet emocionuese, madje ai tha se nëse ka nevojë për të do e jap veshkën deri edhe syrin.

Ai foli edhe për vështirësitë që ka pasur në jetë para se të bëhej i famshëm.Shikojeni videon me poshtë:

 

November 1, 2018

error: Content is protected !!
Struga Ekspres