Dhoma-Energy Reklamo ketu!

Uncategorized

Tre shqiptare synojnë ulëse në Parlamentin e Austrisë
Slider, Uncategorized

Tre shqiptare synojnë ulëse në Parlamentin e Austrisë

Sot në Austri mbahen zgjedhjet e parakohshme parlamentare. E veçanta është se në këtë garë janë edhe tri kandidate shqiptare. Drita Cacaj dhe Ina Rexhepi nga Partia Popullore e Austrisë si dhe Serafina Demaku nga Partia Socialdemokrate e Austrisë. Kandidatet shqiptare kanë ftuar bashkëkombasit e tzre që të shfrytëyojnë të drejtën dhe të votojnë kandidatët…

Dashuria kërkon përkushtim
Slider, Uncategorized

Dashuria kërkon përkushtim

Nuk mund të dorëzohesh kur gjërat bëhen të vështira! Dashuria është dhe përkushtim, një përkushtim i vazhdueshëm, i shenjtë. Ndaj nuk mund të lini çdo gjë kur gjërat fillojnë dhe bëhen të vështira. Ekziston kjo bindje e shfrenuar në shoqërinë tonë, që i përket fjalës dashuri. Jemi të bindur se ylberi, fluturat dhe zemrat janë…

Ja shuma marramendëse që këngëtarët tanë fitojnë në dasma
Slider, Uncategorized

Ja shuma marramendëse që këngëtarët tanë fitojnë në dasma

Kjo është shuma marramendëse që këngëtarët tanë fitojnë në dasma Kjo është shuma marramendëse që këngëtarët tanë fitojnë në dasma Publikuar E enjte, 22 Gusht, 2019 12:57 Sezoni i dasmave është sezoni kur këngëtarët e muzikës popullore dhe zbavitëse fitojnë shuma marramendëse Fakti se këngëtarët ose grupet e orkestrave për 5 orë këndim në një…

Mos shpenzoni para pa kontroll
Slider, Uncategorized

Mos shpenzoni para pa kontroll

Nëse nuk jeni në gjendje të mbani një buxhet fiks, të shpenzoni më shumë sesa fitoni, apo të bëni blerje që në fund rezultojnë të kota, atëherë ju duhen disa këshilla me vlerë. Ka një mënyrë si të shmangi shpenzimet jo të frytshme: vetëm mendoni për paratë tuaja si orë të jetës suaj. Ja se…

1 2 3 4 5 34
Struga Ekspres