Dhoma-Energy Reklamo ketu!

Slider

Temperaturat e larta ndikojnë në rritjen e vetëvrasjeve
Shëndetësi, Slider

Temperaturat e larta ndikojnë në rritjen e vetëvrasjeve

Një studim i Universitetit të Stanfordit ka treguar se si ngrohja globale ndikon në shëndetin mendor. Ndryshimi i klimës ka pasoja në shëndetin mendor të njerëzve, me një rritje të vogël (por, shumë të papërfillshme) të shkallës së vetëvrasjeve kur temperaturat mujore janë mbi mesataren. Shqetësime Këtë lidhje e nxjerrë në pah një studim i…

Skandal: Kushëriri i një kryetari komune përfiton mijëra euro nga Fondi për Inovacione
Maqedoni, Slider

Skandal: Kushëriri i një kryetari komune përfiton mijëra euro nga Fondi për Inovacione

Fondi për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik ka ndarë 45 mijë euro edhe për kushëririn e kryetarit të Velesit, Ace Kocevski. Ndaj emrit më të ri të individëve që fituan para nga FIZHT e që janë të afërt dhe pjesëtarë të Lidhjes Social Demokrate të Maqedonisë, ka reaguar opozitarja maqedonase, VMRO-DPMNE-ja duke kërkuar nga prokuroria që…

1 771 772 773 774 775 1,359
Struga Ekspres