Qyteti

Aleanca për Shqiptarët në Strugë: Ramiz Merko mos u bëj presione punonjësve në administratë që kanë qenë me Aleancën
Qyteti, Slider

Aleanca për Shqiptarët në Strugë: Ramiz Merko mos u bëj presione punonjësve në administratë që kanë qenë me Aleancën

Aleanca për Shqiptarët-Dega Strugë mbajti mbledhjen e radhës për organizimin e kuvendit të ri të rregullt për raportin e zgjedhjeve të fundit lokale. Por, pika më e rëndësishme në këtë mbledhje ishte diskutimi mbi presionin e punonjësve në administratën komunale me c’rast kryesia e degës doli me këtë përfundim: “Ndalni presionet! Nuk kanë faj punonjësit,…

Uji i Strugës është i sigurtë për pije
Qyteti, Slider

Uji i Strugës është i sigurtë për pije

Analizat e kryera në ujësjellësin e Strugës kanë treguar se uji plotëson kushteve sanitare kanë njoftuar organet kompetente.Si rezultat i shirave uji nga ujësjellësi i Strugës është i ndaluar për pije.Ky vendim ishte marr nga Agjensioni Për Ushqim dhe Veterinari. Analizat e kryera në ujin e ujësjellësit të Strugës treguan se uji është i ndotur…

Turizmi, mungesë kuadrosh në Strugë dhe Ohër
Qyteti, Slider

Turizmi, mungesë kuadrosh në Strugë dhe Ohër

Kapacitetet hotelierike në Ohër dhe Strugë edhe më tej ballafaqohen me mungesë serioze të punëtorëve, gjegjësisht të kuadrit profesionist. Një prej shkaqeve për gjendjen e këtillë janë edhe pagat e ulëta në këtë sektor. Si pasojë, shumë prej tyre që mbarojnë arsimin profesionist largohen për punë në qendrat turistike në shtetet fqinje dhe Evropë. Në…

Në Strugë nuk mendojnë për personat me nevoja të veçanta
Qyteti, Slider

Në Strugë nuk mendojnë për personat me nevoja të veçanta

Vështirësitë me të cilat ballafaqohen prej vitesh personat me nevoja të veçanta në përgjithësi në jetën shoqërore, ekonomike, shëndetësore, infrastrukturore, të punësimit dhe të arsimimit, janë të shumta. Rruget ne qytetin e Struges jane te papershtatshme per personat me nevoja te vecanta dhe qe levizin me karroca neper qytet.Gati te gjitha rruget ne Struge nuk…

1 93 94 95 96 97 141
Struga Ekspres