Qyteti

Të mërkurën do të protestoj për rrugët me gropa Ladorishti,Frëngova,Shumi, Zagraçani dhe Kalishti (FOTO)
Qyteti, Slider

Të mërkurën do të protestoj për rrugët me gropa Ladorishti,Frëngova,Shumi, Zagraçani dhe Kalishti (FOTO)

KËRKESË E parashtruar nga Këshillat e Bashkësive Lokale të f. Ladorisht, f. Frëngovë, f. Shum, f.Zagraçan, f.Kalisht. Dorëzuar në Stacionin policor në Strugë, më 9 mars 2018 Nga zemërimi i madh me gjendjen e rrugës magjistrale Strugë – Qafë Thanë, këshillat e bashkësive lokale të sipër përmendura më datë 14/03/20018, e mërkurë, do të protestojnë…

Priten protesta nga ladorishtarët dhe bllokimi i rrugës Strugë-Qafethanë, shkak gropat e “zeza” në rrugë (FOTO)
Qyteti, Slider

Priten protesta nga ladorishtarët dhe bllokimi i rrugës Strugë-Qafethanë, shkak gropat e “zeza” në rrugë (FOTO)

Rinia Ladorishtit kerkon llogari per gropat e Ladorishtit, ndryshe do bllokojne rruget me protesta! Urgjentisht duhet te jape pergjegjesi drejtori i “Makedonija Pat” ne Struge, ku qendron arsya pse gropat nuk mbushen sic duhet por vetem me cakall. Nga pompa e benzinit “Gulf” dhe deri ne hyrjen e f.Ladorisht ka rreth 30 gropa! Kerkojme nga…

Përmbytje të mëdha në rajonin e Strugës
Qyteti, Slider

Përmbytje të mëdha në rajonin e Strugës

Për shkak të reshjeve të mëdha të shiut dhe shkrirjes së borës, në ujë janë disa nga zonat urbane në Strugë. Qytetarët thonë se një nga arsyet për këtë situatë është se një pjesë e shtëpive janë ndërtuar nën nivelin e liqenit. Me vite të tëra ne e kemi këtë problem dhe askush nuk vjen…

Ja urimi i Aleancës së Strugës për 7 Marsin
Qyteti, Slider

Ja urimi i Aleancës së Strugës për 7 Marsin

Sot është dita kur të gjithë ne kujtojmë sakrificën e të parëve tanë, të atyre shumë patriotëve që dhanë çdo gjë për të nisur një kapitull të ri e të domosdosshëm në zhvillimin e një kombi. Sot kujtojmë ditën e hapjes së mësonjëtores së parë shqiptare, më 7 Mars 1887 në Korçë. Sot kujtojmë gjithë…

1 137 138 139 140 141 212
Struga Ekspres