/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ariton Zeqiri nga Dollogozhda e Strugës është hafizi i ri (FOTO)
Qyteti, Slider

Ariton Zeqiri nga Dollogozhda e Strugës është hafizi i ri (FOTO)

Struga me një hafiz të ri

Ariton Zeqiri nga Dollogozhda e Strugës, i cili është në përfundim të Medresesë Isa Beu- Shkup, përveç mësimeve obligative sot më 24.04.2019 në ambientet e Medresesë Isa Beu, arriti që të bëje dhe mbrojtjen e hifzit (mësimin përmendësh të Kur’anit) para komisionit të përbërë nga: Prof.Hfz Muharrem Lloki, Prof.Hfz Sheval Azizi dhe te profesori i tij ku edhe e mësoi për një periudhë tre vjeçare Prof.Hfz Shafi Osmani.

(Struga Ekspres)

April 24, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres