Sunday, February 25, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeQytetiZjarrëfikësja e Strugës pranon pajisje të reja për mbrojtje dhe shpëtim (FOTO)

Zjarrëfikësja e Strugës pranon pajisje të reja për mbrojtje dhe shpëtim (FOTO)

🚨 Njësia territoriale e zjarrfikjësve Strugë, sot ka pranuar pajisje të reja nga Drejtoria për mbrojtje dhe shpëtim. Pajisjet përmbajnë disa lloje mjetesh, një sistem shpëtimi për stabilizim dhe ngritje gjatë fatkeqësive natyrore, aksidenteve komplekse në trafik, si dhe pajisje të destinuara për shpëtim nga përmbytjet, të cilat mund të përdoren gjatë ndërhyrjeve, aksidenteve dhe fatkeqësive natyrore.
🚒 Kryetari Ramis Merko shprehu falënderim të madh për donacionin, por edhe për bashkëpunimin e deritanishëm dhe të ardhshëm me DMSH-në dhe drejtorin Bekim Maksuti.
“Ky donacion është i një rëndësie të madhe për njësinë zjarrfikëse në Strugë, por edhe për të gjithë qytetarët e Komunës së Strugës dhe rajonit, me qëllim që të sigurohet mbrojtja dhe siguria e tyre kur është më e nevojshme”, tha Merko.

Komuna e Strugës

🚨 Струшката Територијална противпожарна единица Струга денеска доби нова опрема од Дирекцијата за заштита и спасување. Опремата содржи повеќе видови на алати, спасувачки систем за стабилизирање и подигање при елементарни непогоди, комплексни сообраќајни незгоди, како и опрема наменета за спасување од поплави,кои можат да се користат при интервенции,на несреќи и елементарни непогоди.
🚒 Градоначалникот Рамис Мерко изрази голема благодарност за донацијата но и за досегашната и идна соработка со ДЗС и директорот Беким Максути.
“Оваа донација е од огромно значење за противпожарната единица во Струга, но и за сите граѓани на Општина Струга и регионот, со цел обезбедување на нивна заштита и безбедност кога е најпотребно“, истакна Мерко.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments