Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ziadin Sela: Me kënaqësi pritëm në Livadhi vëllezërit tanë arbëreshë
Qyteti, Slider

Ziadin Sela: Me kënaqësi pritëm në Livadhi vëllezërit tanë arbëreshë

Ziadin Sela

Me kënaqësi pritëm vëllezërit tanë arbëreshë në Livadhi. Mes tyre ishte edhe Loris Kastrioti, pasardhës i heroit tonë kombëtar, Gjergj Kastrioti Skënderbeu.
Në Livadhi, ku heroi i ynë ka zhvilluar njërën nga betejat e tij kundër osmanëve dhe ku prehen eshtrat e dhjetra ushtarëve të tij, të rënë në Betejën e Livadhisë në vitin 1462.

April 29, 2019

Struga Ekspres