Mobileri Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ziadin Sela: Ideali i vetëm i dëshmorëve ishte liria!
Maqedoni, Slider

Ziadin Sela: Ideali i vetëm i dëshmorëve ishte liria!

Zijadin Sela kryetari i Aleancës për shqiptarët përmes një postimi emocional ka kujtuar ata që dhanë më të shtrenjtën e tyre për lirinë e këtij vendi, shkruan TOP24.
Sela shkruan se “Ideali i vetëm i dëshmorëve ishte liria! Lindën nga gjiri i kombit, rilindën për kombin 🇦🇱 Përjetësisht me përkulje para gjakut të dëshmorëve dhe me barrën e amanetit të tyre!” përcjellë TOP24

May 5, 2022

Struga Ekspres