/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Qyteti, Slider

ZAGRACAN:U ZGJODH KRYESIA E RE E PDSH-SE

Sot me date 21.02.2015 u mbajte kuvendi zgjedhor i nendegës së f.Zagracan.

Në prani kryetarit te deges te PDSH-se, z.Mendi Asani, nenkryetarit z.Adrian Useini dhe sekretarit te pergjithshem z.Besart Tairi, nënkryetarit në nivel republikan z.Meriton Vinca, Kuvendi zgjodhi kryesinë e re të nën deges te f.Zagracan me kryetar z. Dashuri Lleshi si dhe anëtaret e kryesisë te nëndeges:

Dashuri Lleshi

Clirim Arifi

Armend Shazimani,

Lundrim Memedi,

Natmir Emini

Patriot Lleshi

Arbnor Asani

Ndërsa për kuvendar për kuvendin e degës u zgjodh: Nezir Coma dhe Lundrim Memedi.

Ne kuvend e mori fjalen kryetari i deges se Struges i cili pershendeti kryesine dhe kryetarin e nendeges se f.Zagracan ne vecanti dhe uroi sukses ne pune kesaj nendege te posazgjedhur.

(Struga Ekspres)

February 21, 2015

error: Content is protected !!
Struga Ekspres