Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Zaev sot është në Strugë
Qyteti, Slider

Zaev sot është në Strugë


Sot ne Struge ne Hotel drim, kryeministri Zaevi dhe dy Zv.Kryeministrat Osmani dhe Angjushev ne Bashkepunim me zyren e RYCO-s ne Maqedoni do te realizojne takim me rinine per te biseduar per problemet, perspektiven e te rinjve ne vend.

May 18, 2018

Struga Ekspres