/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Venko Filipçe: Ora policore mund të zgjatet edhe pas 20 prillit
Maqedoni, Slider

Venko Filipçe: Ora policore mund të zgjatet edhe pas 20 prillit

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, në pyetjen e gazetarëve në lidhje me orën policore, deklaroi se nëse është e nevojshme ora policore do të zgjatet edhe pas 20 prillit.

“Në varësi të treguesve, nëse ka nevojë, patjetër që po”, tha Filipçe.

Filipçe edhe njëherë përsëriti se të gjitha vaksinat janë të sigurta dhe të testuara.

April 14, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres