/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Venko Filipçe: Ja nga cilat qytete të Maqedonisë janë 1237 të infektuarit dhe 39 të vdekurit nga koronavirusi
Maqedoni, Slider

Venko Filipçe: Ja nga cilat qytete të Maqedonisë janë 1237 të infektuarit dhe 39 të vdekurit nga koronavirusi

Në 24 orët e fundit, u kryen 3200 teste dhe 1237 raste të reja të kovid-19 u regjistruan në:

-Shkup 506
-Kumanovë 34
-Shtip 55
-Prilep 91
-Tetovë 51
-Struga 31
-Veles 67
-Manastir 30
-Ohër 26
-Kavadarci 31
-Gostivar 75
-Gevgjelija 23
-Strumica 38
-Kriva Pallanka 8
-Radovish 11
-Krushevë 12
-Koçani 15
-Probishtip 3
-Demir Hisar 7
-M.Brod 4
-Berovë 1
-Valandovë 6
-Vinica 3
-Delçevë 2
-Kratova 5
-Sveti Nikolla 24
-Kërçovë 36
-Resnjë 13
-Negotinë 29

39 persona vdiqën, dhjetë pacientë nga Shkupi (73, 84, 63, 61, 83, 38, 77, 76, 62 dhe 76), një nga Kumanova (76), një nga Shtipi (51), tre pacientë nga Prilepi ( 71, 57 dhe 56), një nga Tetova (65), gjashtë nga Velesi (76, 59, 81, 63, 81 dhe 85), pesë nga Manastiri (68, 65, 44, 76 dhe 69), dy nga Ohri ( 54 dhe 63), gjashtë pacientë nga Strumica (72, 85, 71, 54, 77 dhe 71), një nga Krusheva (44), një nga Koclçani (67), një nga Kërçova (67) dhe një pacient nga Negotina (67) ) Njëri prej tyre vdiq jashtë, të tjerët vdiqën në spital.(Struga Ekspres)

November 20, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres