Sunday, June 4, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeMaqedoniUji në Strugë është i pastër dhe mund të përdoret për pije

Uji në Strugë është i pastër dhe mund të përdoret për pije

Njoftim nga “NP Ujësjellës dhe Kanalizime-Strugë”

Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë se, nga rezultatet e analizave të ujit, është vertetuar se uji është i pastër dhe mund të përdoret për pije.
Faleminderit për mirëkuptimin!

Me respekt,

“NP Ujësjellësit dhe Kanalizimeve-Strugë”

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека, од резултатите од анализата на водата, потврдено е дека водата е чиста и може да се употреби за пиење.
Ви благодариме за разбирањето!

Со почит,

„ЈП Водовод и Канализација-Стругa”

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments