Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
TRE TË ARTA, PËR TRE KUALIFIKIME PËR EVROPIANIN E KARATESË (FOTO)
Qyteti, Slider, Sport

TRE TË ARTA, PËR TRE KUALIFIKIME PËR EVROPIANIN E KARATESË (FOTO)

TRE TË ARTA, PËR TRE KUALIFIKIME PËR EVROPIANIN E KARATESË

Tre medalje të arta dhe një të argjentë, për sportistë e klubit “Drini” në ditën e dytë të kampionatit përzgjedhës, për kampionatin Evropian në karate, që në muajin shkurt 2022, do të zhvillohet në Pragë të Çekis.

Gresa Mustafai edhe në ditën e dytë e pamposhtur, në kategorinë kadete +54kg. Në stilin e një kampioneje, i fitoi bindshëm tre kundërshtaret e saja dhe me meritë, fitoi “vizën” për Kampionatin Evropian.

Në ditën e dytë, shkëlqeu Hamza Zylali në kategorinë junior +76kg. Në ditën e parë, u radhit i dyti, ndërsa sot, me tre lufta, të fituara, kualifikohet për në kampionatin Evropian.

Medalja e tretë e artë u fitua nga Zana Xheladini, e cila gjithashtu kualifikohet për Kampionatin Evropian.

Loriana Ramo edhe pse në ditën e parë u shpall kampione shteti, sot nuk arriti ta ruajë vendit e parë, duke u stolisur me medaljen e argjentë.

Jam shumë i kënaqur me rezulatin e arritur në këto dy ditë, të kampionatit dhe playoff-it.
Sportistëve tanë ju urojmë shëndet dhe shumë suksese në aktivitetet e radhës!
Alim Hajredini

December 5, 2021

Struga Ekspres