Nabizi
Mobileri Kupa
Reklamo Ketu! Reklamo ketu!
“Të mbrojmë fëmijët në komunikacion”
Qyteti, Slider

“Të mbrojmë fëmijët në komunikacion”

Më 21 shtator 2022, në Strugë, Seksioni për Parandalim – pranë Njësisë për Punë të Brendshme Strugë realizoi projektin parandalues-edukativ “Të mbrojmë fëmijët në komunikacion”. Në kuadër të së cilës , zyrtarët policorë vizituan nxënësit e klasës së parë në SHF “Vëllezërit Milladinovci” dhe përmes qasjes interaktive, më të rinjve u prezantuan informacione të dobishme për sigurinë e tyre në komunikacion, i njoftuan me rregullat dhe rregulloret themelore të komunikacionit e rëndësishme për ta si këmbësorë-pjesëmarrës në komunikacion. Nxënësve iu shpërnda material adekuat trafiku-edukativ, i cili duhet të kontribuojë në kulturën e tyre më të madhe të komunikacionit dhe sigurinë në komunikacion. SPB Ohër , Zëdhënëse Merlina Islami

September 22, 2022
Butik Mili

Struga Ekspres