Friday, March 31, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeOpinionTë jesh pa parti këtu, je pa punë, je pa bukë, je...

Të jesh pa parti këtu, je pa punë, je pa bukë, je pa të sotme…

Të jesh me “atmemedhe”, ketu…

“…te jesh pa parti, ketu, je pa te sotme,
je pa pune, je pa buke, je pa veshje, je pa shoke, je pa miq, madje je pa te aferm, pa respekt, pa nder…
Te jesh pa parti ketu, je pa dashuri, pa urrejtje, je pa shtepi, je pa femije… pa nene, pa baba,
domethene je pa atmemedhe’.
Të jesh pa parti ketu o partizane të dashur, do te thote se je me “atmemedhe”, e, ju po te jesh me atmemedheun ju duket sikur je armiku juaj dhe ju te luftoni egersisht pastaj dhe te “vrisni”, dhe te vajtoni, e kur nuk mundni, te perzini fare jasht nga atmedheu…”
Petraq Kote
(Struga Ekspres)

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments