/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
TË GJITHË KAPITALIN TIM POLITIK E INVESTOJ NË BANKËN POPULLORE KURTI
Opinion, Slider

TË GJITHË KAPITALIN TIM POLITIK E INVESTOJ NË BANKËN POPULLORE KURTI

TË GJITHË KAPITALIN TIM POLITIK E INVESTOJ NË BANKËN POPULLORE KURTI

FITIMI 8-10% në vit!
Ivestimi i garantuar!
Përfitimi u takon gjeneratave të ardhshme!
Kosovës do ti këthehet dinjiteti!
Bota do ta shohë se në Kosovë paska njerëz që janë kundër krim politikës!
Në Kosovë nuk do të ketë tendera, privatizime kriminale, zhvatje, koncesione dhe privilegje korruptiv!
Pas 14 shkurtit do të kemi një Kosove të dinjitetshme!
I ftoj të gjithë miqtë e mij anembanë Kosovës e botës ti japin fund poshtërimit të Kosovës martire!
Lavdi dëshmorëve të kombit dhe UÇK!
Shpëtim Pollozhani-ish i përndjekur dhe ish i burgosur politik

January 18, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres