Saturday, June 3, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeMaqedoniStevo Pendarovski për Lider të LSDM-së dhe Kandidat për Kryeministër të RMV-së

Stevo Pendarovski për Lider të LSDM-së dhe Kandidat për Kryeministër të RMV-së

Ejup Berisha

Sikur unë si Ejup Berisha të vendosja dhe të degjohej zëri im për qështjet kadrovike në LSDM mendoj dhe vlersoj se Z. Stevo Pendarovski Presidenti i tanishëm i RVM-së do të ishte zgjidhje më e përshtatshme dhe më fatlume kadrovike jo vetëm për Lider të LSDM-së por dhe për shef të Qeverisë së RMV-së. Ky është një njeri me të gjitha virtytet morale njerezore e professionale si dhe një politikan bashkëkohor dhe largpamës i cili premton shume për përparimin e shtetit tonë jo vetëmse në skenën politike vendore e rajonale por edhe në ate nderkombëtare. Psh ne na duhet një sukses rreth marrjes së datës për fillimin e bisdimeve për antarsimin e vendit në BE dhe ky objektiv vlersoj dhe shpresoj se do të arrihej përmes udhëheqjes së vendit nga Z.Stevo Pendarovski..Unë mendoj se Z Pendarovski mund të kontribuoj edhe për reformimin e Partisë LSDM, për arritjen e unitetit brenda partiak, dhe në shtet në përgjithësi.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments