Saturday, June 3, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeMaqedoniSot fillon testimi i nxënësve për Covid-19

Sot fillon testimi i nxënësve për Covid-19

Sot do të filloj testimi i nxënësve në 9 shkolla të mesme të Shkupit. Gjatë ditës së sotme do të testohen 258 nxënës të shkollave të mesme, ndërkohë testimi do të vazhdoj edhe në qytetet tjera si në Krivogashtani, Berovë, Vevçani, Debarcë, Demir Kapi, Dojran, Zërnovc, Konçe, Lozovë, Mogilla, Novaci, Pehçevo, Staro Nagoriçani dhe Qendër Zhupa.

Testimi i nxënësve do të kryhet në hapësirën e përcaktuar nga shkolla, ndërsa do të zgjas më pak se një minutë. Testimi është i sigurt, pa dhimbje, me marrjen e brisit në fyt dhe hundë.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments