Monday, March 20, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeOpinionShqiptarët duhet t’u thonë STOP pordhave të politikanëve maqedonas!

Shqiptarët duhet t’u thonë STOP pordhave të politikanëve maqedonas!

Edhe sa dekada duhet të paguajnë shqiptarët për PORDHAT e politikanëve maqedonas ? STOP !
Miq të dashur,
…Siç duket, poqëse do të shmangen ndonjë ka KUAJT-përmendoret nga qendra e Shkupit, sonte Vmro-Dpmne me komunike vuri në dijeni se kurdo që të kthejmë në pushtet të njëjtët do ti RIVENDOSIM, mbase edhe më të mëdhenjë.
Kjo i bie se shqiptarët edhe shum dekada do të PAGUAJNË për kuaj, luana, komit dhe për PORDHAT e politikanëve maqedonas !
STOP ! /(Qenan Aliu )

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments