/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Shqipëria nga mesnata heq karantinën për Maqedoninë dhe Greqinë
Maqedoni, Shqipëri, Slider

Shqipëria nga mesnata heq karantinën për Maqedoninë dhe Greqinë

Komiteti i ekspertëve në Tiranë ka marr vendim që të heq plotësisht masën e kufizimit të lëvizjes së qytetarëve me karantinë 14 ditore për qytetarët nga Maqedonia dhe Greqia. Nga sonte në mesnatë, hyrja në territorin shqiptar është pa kushte preventive të pandemisë së shkaktuar nga CoVid-19. Duke parë situatën në rajon, kjo masë shtrënguese vetëm për dy shtet fqinje të Shqipërisë zgjati plotësisht dy javë, me vendim të Komitetit të ekspertëve në Tiranë.

May 3, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres