/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Shoqata e mërgimtarëve të Livadhisë sot bashkoi në Zvicër qindra familjarë nga vendlindja (FOTO)
Qyteti, Slider

Shoqata e mërgimtarëve të Livadhisë sot bashkoi në Zvicër qindra familjarë nga vendlindja (FOTO)

“Shoqata e Fshatit Livadhi në Zvicër” është themeluar me datën 27.01.2019 dhe e regjistruar ne qytetin Zug.

Shoqata synon stimulimin e Arsimit dhe aktiviteteve kulturore në fshatin Livadhi.
Ndihmon familjet me varfëri të skajshme në fshatin Livadhi . Është neutrale ndaj Politikës dhe Religjionit, nuk ka qëllim përfitimesh dhe ndihmë vetvetës.

Mbas nje kohe të shkurt Anëtaret e Shoqatës ne Zvicër kanë treguar me veprimin e tyre human në Fshatin Livadhi një investim te vogel për Banorët e Fshatit.

Sot Anëtarët e Shoqates kanë realizuar takimin e parë familjar ku kanë marrë pjesë rreth 130 persona në një ambient fantastik, shoqeror dhe familjar.

Shpresojmë të mbajmê edhe në të ardhmen kêshtu takime fanstastike mes banorêve të Livadhisë në Zvicës dhe me interes pëë kontribuar për Fshatin Livadhi,,të vazhdojm metutje.

Shoqata e Livadhisë në Zvicër për Struga Ekspres

September 15, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres