/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
SHEFI CENKA: FILLIMI I VITIT TË RI SHKOLLOR 2019-2020 NË SH.F.K ‘ASHIM AGUSHI’- LADORISHT (FOTO)
Qyteti, Slider

SHEFI CENKA: FILLIMI I VITIT TË RI SHKOLLOR 2019-2020 NË SH.F.K ‘ASHIM AGUSHI’- LADORISHT (FOTO)

FILLIMI I VITIT TË RI SHKOLLOR 2019-2020 NË SH.F.K ‘ASHIM AGUSHI’- LADORISHT

Dje më date 02.09.2019 në SH.F.K ‘Ashim Agushi’ Ladorisht, me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor të pranishëm ishin edhe shefi i departamentit të arsimit, z. Dashmir Nasufi dhe drejtori i NJP ‘Proaqua’, z. Jeton Shaqiri, për të parë nga afër gjendjen e shkollës dhe per tu uruar të punësuarve dhe nxënësve një vit të mbarë shkollor.

INVESTIMET NË SHFK “ASHIM AGUSHI”- LADORISHT DHE
DY NJËSITË PUNUESE NË F. FRËNGOVË DHE ZAGRAÇAN

Invesitmet në SHFK “Ashim Agushi”për gjatë vitit shkollor 2018/19 janë:
Objekti qendror:
Lyerja e klasave- 10 paralele (investim nga prindërit e nxënësve)
Gjendja para dhe pas ndërhyrjeve

Korridoret dhe zyra e shërbimt për mirëmbajtje të higjenës në shkollë

Oborri- lyerja e hekurave rrethues

Objekti NP Zagraçan:
Lyerja e klasave -5 paralele (investim nga prindërit)
Gjendja para dhe pas ndërhyrjeve
Rregullimi i tualeteve dhe vendosja e një mini kuzhine në zyrën e arsimtarëve –Investim nga aktivistët Fikri Ismaili dhe Xhevair Asani.
Së shpejti objekti shkollor do të pajisjet me ngrohje qëndrore.
Gjendja para dhe pas ndërhyrjeve

Objekti NP Frëngovë
Lyerja e klasave -3 paralele (investim nga prindërit)
Sjellja e ujit me gypa nga rezervuari për furnizim të shkollës me ujë të pijshëm.
Mirëmbajtja e ngrohjes qendrore: ndërrimi i pompave të vjetra me të reja. (Investim nga buxheti i shkollës)
Oborri u pajis me ulëse për fëmijët. (Investim nga prindërit)

SH.F.K ‘Ashim Agushi’ Ladorisht
Drejtor Shefi Cenka

September 3, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres