Friday, June 21, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeMaqedoniRivotim në shtatë vendvotime në Maqedoni, sot votojnë të sëmurët dhe të...

Rivotim në shtatë vendvotime në Maqedoni, sot votojnë të sëmurët dhe të burgosurit

Rivotim në shtatë vendvotime në Maqedoni, sot votojnë të sëmurët dhe të burgosurit

Sot ata votojnë në njësitë zgjedhore 5 dhe 6, votojnë të sëmurë dhe të pafuqishëm, të burgosurit si dhe persona të vendosur në shtëpitë e kujdesit. Të drejtë vote në këto qendra votimi kanë gjithsej 4.521 votues.

Rivotim do të bëhet në vendvotimet 2101 në Zhelinë, 1194 dhe 1202 në Krushevë, 1272 në Ohër, 1470 dhe 1470/1 në Dollnen, si dhe në vendvotimin 1844 në Strugë.

Në vendvotimin 2101 në Zhelinë të drejtë vote kanë 993 votues, në vendvotimin 1194 në Krushevë të drejtë vote kanë 470 votues, në vitin 1202 edhe në Krushevë 298, në 1272 në Ohër 712, në Dollnen 14 në vendvotimin 70. – 659, ndërsa në 1470/1 – 634 dhe në vendvotimin 1844 në Strugë 755 votues.

Katër persona të sëmurë dhe të pafuqishëm janë të regjistruar për të votuar në vendvotimin 2101 në Zhelinë, 470 në vendvotimin 1194 në Krushevë, në 1202 në Krushevë 298, në vendvotimin 1272 në Ohër 712, në vendvotimin 1470 në Dollneni të drejtë vote kanë 659 dhe vendvotimin 1470/1 – 634, ndërsa në vendvotimin 1844 në Strugë – 755.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments