/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Rezervo tani: “UNIK EVENTS”-Strugë ju ofron karrige, tavolina druri, tenda dhe dekorime fantastike për dasma! (FOTO)
Qyteti, Slider

Rezervo tani: “UNIK EVENTS”-Strugë ju ofron karrige, tavolina druri, tenda dhe dekorime fantastike për dasma! (FOTO)

“Unik Events”-Strugë e cila gjendet përballë ndërtesës së ish zjarrëfikses, ju ofron dekorime të mrekullueshme për dasmat dhe eventet tuaja familjare.

Gjithashtu ju shërben me tavolina druri, tavolina të rrumbullakêta, karrige, tenda me qera për rastet tuaja familjare, dasma ditëlindje, fejesa,mbrëmje festive, si dhe raste te tjera familjare.

“UNIK EVENTS” ju shërben me materiale mjaft cilesore dhe me çmime të volitshme

Transporti ështê falas!

Për më shumë informacion, kontaktoni në numrin e telefonit:

071 612 557

   

March 15, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres