Sunday, April 21, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeQytetiQytetarët e Strugës nuk mund të marrin patentën e shoferit

Qytetarët e Strugës nuk mund të marrin patentën e shoferit

Nga fillimi i muajit Mars të këtij viti,qytetarët Strugan nuk kanë mundësi të paraqesin provimin për shofer për arsye se Qendrës për provim Ohër i ka skaduar afati i liçencës.MPB Shkup është e autorizuar të liçencoj Qendër tjetër e cila pesë vitet e ardhshme do të organizoj provimet për shofer në rajonin e Ohrit,Strugës Kërçovës dhe Dibres, informon Struga Ekspres.
Ngelet të shohim se:
1.Kush do të jetë fituesi i liçences për 5 vitet e ardhshme!?
2.Cili prej pronarëve të Auto shkollave në këtë rajon fshihet mbas kësaj liçence?!(duke marrë parasysh që Ligji i komunikacionit nuk lejon ,,konflikt interesi,, dmth pronarët e auto shkollave deri në brezin e tretë nuk kanë të drejtë të marrin pjesë në konkurs)
3.Sa do të përdoret gjuha shqipe në zyrat e Qendrës: Strugë,Dibër,Kërçovë duke marrë parasysh se në këto qytete dominojnë shqiptarët,dhe qendra e mëparshme në zyrat e veta ne Strugë nuk kishte të punësuar asnjë Shqiptar.
Këto janë pyetje të cilat për qytetarët e këtij rajoni janë tepër domethënëse,ngelet të shohim si do zhvillohen ngjarjet në vazhdim.
(Struga Ekspres)

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments