Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Prekëse! Banka e Mateos bosh, shokët e klasës i vendosin buqetën me lule (FOTO)
Shqipëri, Slider

Prekëse! Banka e Mateos bosh, shokët e klasës i vendosin buqetën me lule (FOTO)

Shokët dhe shoqet e klasës së Mateo Vasiut kanë vendosur buqetë me lule të kuqe sipër bankës ku ulej çdo ditë i mituri i cili u vra nga fqinji i tij Klodian Çalamani.

Të vegjëlit që mësojnë në shkollën “Thanas Ikonomi” në fshatin Grecalli të Fierit nuk do të kenë më në mesin e tyre 8-vjeçarin që mësonte në klasën e tretë. I mituri i cili u vra dhe gropos në tokën e fqinjit të tij, ishte shumë i dashur dhe social me bashkëmoshatarët e tij.

November 17, 2021

Struga Ekspres