Sunday, March 26, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeMaqedoniPolicia kap aktivistët duke shpërndarë produkte ushqimore

Policia kap aktivistët duke shpërndarë produkte ushqimore

Nga OJQ “Civil” njoftojnë se para vendvotimit 0193 në fshatin Radobor, komuna e Mogillës, policia ka ndaluar një makinë dhe gjatë kontrollit në bagazh ka gjetur produkte ushqimore.

“Aktivistët e njëri nga kandidatët për kryetar të kësaj komune ka biseduar me policinë, me ç’rast personat janë liruar vetëm me paralajmërim që më mos të sillen ne këtë komunë dhe mos të shpërndajnë produkte ushqimore banorëve”, thotë vëzhguesi i OJQ “Civil”.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments