/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Përkujtohet Bajram Nasufi
Qyteti, Slider

Përkujtohet Bajram Nasufi

Përkujtim:

Bajram Nasufi
1930 – 03.01.2018

Sot po bëhet një vitë plotë malli dhe pikëllimi pa ty vëlla i dashur. Mungesa jote, dashuria dhe sinqeriteti që kishe ndaj familjes – vëllezërve gjatë gjithë kohës, nuk na bën të lehtë të harrohen veprat e tua.
Të përkujton vëllai Zuhdi, me fëmijët – mbesat.

January 3, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres