Mobileri Kupa
Reklamo Ketu! Reklamo ketu!
Për shkak të minimit, sot ka ndërprerje të komunikacionit në magjistralen Ohër Kërçovë, ndërmjet Presekës dhe Pesoçanit
Maqedoni, Sport

Për shkak të minimit, sot ka ndërprerje të komunikacionit në magjistralen Ohër Kërçovë, ndërmjet Presekës dhe Pesoçanit

Për shkak të punimeve ndërtimore (minim, shpim të shpateve të rrugës në të dy drejtimet), në magjistralen Kërçovë-Ohër, pjesa Presekë-Pesoçan, sot do të jetë e mbyllur në kohëzgjatje prej 10 deri në 15 minuta, në periudhën kohore prej orës 11:00 dhe orës 14:00, njoftojnë nga LAMM, përcjell Struga Ekspres.

Ata rekomandojnë shpejtësi të rregulluar të lëvizjes me makinë, respektim të sinjalistikës së komunikacionit të vendosur dhe drejtim të kujdesshëm të automjeteve.

(Struga Ekspres)

July 29, 2022
Butik Mili

Struga Ekspres