/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Parlamenti kroat i jep goditje të fort Serbisë: T’i ndalohet hyrja në BE derisa ta pranojë terrorin në Kroaci (VIDEO)
Rajoni, Slider

Parlamenti kroat i jep goditje të fort Serbisë: T’i ndalohet hyrja në BE derisa ta pranojë terrorin në Kroaci (VIDEO)

Parlamenti kroat i jep goditje të fort Serbisë. Opozitarët në Kroaci, Hrvoje Zekanoviç dhe Ruza Tomasiç në parlament i kanë adresuar një kërkesë qeverisë kroate.

Ata po kërkojnë që të Serbia të mos lejohet të hyjë në BE, pa e pranuar terrorin në Kroaci që e kishte bërë gjatë luftës.Sipas tyre duhet të shfrytëzohet kjo gjendje që të zgjidhen mosmarrëveshjet me Serbinë.

Tomasiç beson që BE nuk ka folur mjaftueshëm për atë që ka ndodhur në ish-Jugosllavi gjatë viteve të nëntëdhjeta.

Tutje ai thotë se shumica e anëtarëve të BE-së mendojnë që ka pasur luftë civile mes Kroacisë dhe Serbisë.

January 19, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres