/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Pamje të rënda nga Durrësi, këputet palma dhe zë poshtë kalimtarët (VIDEO)
Shqipëri, Slider

Pamje të rënda nga Durrësi, këputet palma dhe zë poshtë kalimtarët (VIDEO)

Palma ka rënë mbi trotuar duke zënë poshtë të dy qytetarët. Të pla*gosurit, identiteti i të cilëve nuk është bërë ende me dije, fatmirësisht ndodhen jashtë rrezikut për jetën.

Ngjarja ka ndodhur në Bulevardin pranë sheshit “Azem Hajdari”.

December 24, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres