/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Organizata “Femrat shqiptare” në Suedi, shpërndajnë 40 paketa ushqimore për familjet nevojtare në Strugë (FOTO)
Qyteti, Slider

Organizata “Femrat shqiptare” në Suedi, shpërndajnë 40 paketa ushqimore për familjet nevojtare në Strugë (FOTO)

Organizata: Femrat shqiptare në Suedi, shpërndajnë 40 paketa ushqimore në Strugë

40 paketa ushqimore me vlerë 2000 € u shpërndanë sot në Strugë dhe rrethinë.

Kjo organizatë ka vite që vepron në Shqipëri, Kosovë dhe së fundmi edhe në Maqedoninë Veriore.
Organizata financohet nga mërgimtarët shqiptarë në Suedi dhe udhehiqet nga femrat e emancipuara dhe të integruara në sistemin Suedez.
(Struga Ekspres)

May 22, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres