/div>
Loris
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Njoftim nga Timi Inxhinering: Zyrat e NjR-Bujqësisë në Strugë janë transferuar te salla Timi!
Qyteti, Slider

Njoftim nga Timi Inxhinering: Zyrat e NjR-Bujqësisë në Strugë janë transferuar te salla Timi!

”Timi Inxhiniering” njofton se prej sot në ambientet e kësaj kompanie në sallën sportive ”Timi” janë transferuar zyrat Njësisë Rajonale të Ministrisë së Bujqësisë ,Pylltarisë dhe Ekonomizimin me Ujrat.
”Timi Inxhinering” njofton se kjo u arrit pas një ofertim solid në një tender të hapur nga dikasteri i Bujqësisë ku kushtet që ofroi kjo kompani për akomodim të zyrave rezultuan më konkuruese.

”Timi Inxhinering”njofton qytetarët që Njësia Rajonale e Bujqësisë për Strugën do është efektive në ambiente e kësaj kompanie.

 

October 9, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres