Saturday, June 3, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeQytetiNjoftim nga komuna e Strugës

Njoftim nga komuna e Strugës

Njoftim

Njoftohen të gjithë qytetarët e Komunës së Strugës, se NP Komunale do të јеtë në shërbim të plotë të qytetarëve gjatë fundjavës dhe ditës së hënë duke angazhuar dy ekipe mobile për qytetarët të cilët jetojnë në banesa kolektive dhe nuk do të jenë në mundësi të hedhin mbeturinat në kontenjerët e lagjes për shkak të ndalesës për lëvizje.

Qytetarët të cilët do të kenë nevojë për shërbimet e NP Komunale të kontaktojnë numrin 072 616 914.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

******

Известување

Се известуваат граѓаните на Општина Струга, дека ЈП Комунално ќе им биде на услуга за време на викендот и во понеделник, со тоа што ќе бидат ангажирани две мобилни екипи за граѓаните кои живеат во колективни згради и кои не се во можност да го фрлат сметот во контенјерите на населбата заради забраната за движење.

Граѓаните кои ќе имаат потреба од услугите на ЈП Комунално да се јават на бројот 072 616 914.

Канцеларија за односи со јавноста,
Општина Струга

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments