Thursday, September 28, 2023
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeQytetiNjoftim i rëndësishëm nga “Shkolla Fillore Komunale e Muzikës”

Njoftim i rëndësishëm nga “Shkolla Fillore Komunale e Muzikës”

👉 Me ndjenjën e krenarisë së ligjshme po shpallim se “Shkolla Fillore Komunale e Muzikës”-Strugë do të fillojë me mësim në vitin shkollor 2021/2022.
🎵 Më në fund fëmijët e Komunës tonë do të kenë mundësi që krahas mësimit të rregulltë në 9-vjeqaret përkatëse,të mësojnë të luajnë në instrumenta të ndryshëm si: Piano, Violinë,Kitarë, Klarinet, Saksofon, Flautë, Tromp, Fizarmonikë, Solo Këndim dhe Instrumente me Goditje pa pagesë(gratis).
Të gjitha këto në përputhje me
plan-programet e miratuara shtetërore për këtë lëmi.
Në SHFKM-Strugë do të mund të regjistrohen të gjithë ato nxënës që në vitin shkollor 2021/2022 janë nxës të rregullt dhe ndjekin mësimet në një nga shkollat 9 vjeçare të komunës tonë.
➡️ Regjistrimet në SHFKM-Strugë do të bëhen nga data 23.08.2021 deri më datën 10.09.2021.
☎️ Për informata më të detajuara,mund të kontaktoni në tel. 070/368-616
prof. Altin Ziba – drejtor i SHFKM
ose në faqen e Facebook:
SHFKM-Strugë/OOMU-Struga
Adresa:rr”Naum Naumvski-Borce”
(ish çerdhja 8-Marsi)

Komuna e Strugës

👉 Горди сме да објавиме дека „Основното општинско музичко училиште“ – Струга ги отвара вратите за струшките деца од учебната 2021/2022 година.
🎵 Конечно децата од нашата општина, ќе можат бесплатно да учат пијано, виолина, гитара, кларинет, саксофон, труба, флејта, ударни инструменти, соло-пеење, хармоника согласно државните наставните планови и програми.
Во ООМУ – Струга ќе можат да се запишат деца, што во учебната 2021/2022 година се запишани во редовна настава во некое од основните училишта во општината.
➡️ Уписите во „Основното општинско музичко училиште“ – Струга ќе се реализираат од 23-ти Август 2021 годинадо 10-ти Септември 2021.
☎️ За повеќе детали во врска со уписите следете ја фејбук страницата на училиштето: ООМУ – Струга / SΗFKM – Strugë или обратете директно до лицата за контакт: проф. Алтин Зиба – директор на ООМУ – Струга (070- 368-616) и проф. Димитри Кумбароски (076-467-770)
Адреса:ул”Наум НаумовскиБорче(старата градинка 8-Март)

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments