Mobileri Kupa
Reklamo Ketu! Reklamo ketu!
NË TETOVË NDODHI V RASJE E SHUMËFISHTË
Maqedoni, Opinion, Slider

NË TETOVË NDODHI V RASJE E SHUMËFISHTË

Kjo tragjedi është pasojë! Shkaku është te partizimi dhe diletantizmi i kuadrove, tenderëve, kompani jokompetente për veprimtari të specializuat për punime të veçant.
Urgjentisht të formohet një komision i ekspertëve; jo qeveritar, me pjesëmarrje aktive të opozitës, pasi, si gjithnjë, Qeveria do ta kallaisë punën me komisione!
Pytja kryesore: a ishte pranuar dhe kush e pranoi objektin teknikisht?
Cila kompani i prodhoi këta spitale modular?
Cila kompani i montoi këta objekte?
Tragjedia e Spitalit covid të Tetovës të trajtohet si vrasje!

Shpëtim Pollozhani

September 9, 2021
Butik Mili

Struga Ekspres