Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Në Strugë vazhdojnë punimet për asfaltimin e rrugës “Partizanska”  (FOTO)
Qyteti, Slider

Në Strugë vazhdojnë punimet për asfaltimin e rrugës “Partizanska” (FOTO)

Komuna e Strugës në bashkëpunim me Rrugët e Maqedonisë vazhdon punimet për asfaltimin e pjesës së rrugës Partizanska gjegjësisht nga rrethrrotullimi në afërsi të Kryqit të Kuq deri tek rrethrrotullimi tek Mbrojtja popullore.

Me qëllim të lehtësimit të komunikacionit në këtë pjesë shumë të frekuentuar të qytetit, njëkohësisht po ndërtohet dhe rrethrrotullimit në lidhjen e rrugës Partizanska me rrugën Marks Engels.

✅ realizojmë
Së shpejti Struga me pamje të re

November 27, 2018

Struga Ekspres